Tidlösa bröllopsbilder

Emmi och Ville är två kreativa själar som stormtrivs på bröllop. Vi är fotografer och själavänner. Vi vill att ni skall få ett ljuvligt visuellt arv att försköna er vardag med under hela ert liv. Bröllopsbilder följer med familjen genom alla livsskeden. Vackra bilder från er dag är en ständig påminnelse om löftet att älska och tjäna varandra. De lever vidare på väggar, i plånböcker och album fastän hus och bilar byts ut. Ni är på väg att investera i en viktig del av ert livslånga arv. Vi vill kunna hjälpa er berätta er berättelse för er och för generationer som kommer.

Det vi erbjuder är heldagsdokumentering av ert bröllop. Vi vill vara med från början av dagen mitt i alla pirriga förberedelser. Vi vill vara med er under er vackra och betydelsefulla ceremoni. Vi vill vara med då era gäster njuter av den fest ni förberett. Vi vill även att ni skall få en stund då ni två får vara tillsammans för att njuta av tvåsamheten under en porträttsession under eller före er stora dag. Två fotografer. Två perspektiv. En vision. Vi vill berätta hela berättelsen (också de delar som annars glöms bort med tiden). Låt oss fånga skönheten, atmosfären och de dyrbara ögonblicken under er stora dag.

Vi är finländska bröllopsfotografer baserade i Karleby, Finland. Vi njuter av att att resa och reser till största delen för våra bröllop. Ville gillar att engagera sig i det som händer. Emmi gillar att betrakta händelseförloppet och berätta om de vackra hon ser i människor, ögonblick och detaljer. Vi har båda vår egen stil och vår egen approach. Vi vill dela dagen med er och bistå med vår expertis. Vi förväntar oss att ni vill ha någonting vackert att minnas från er stora dag och skapa något betydelsefullt tillsammans med oss. Vi vill göra allt vi kan för att ni ska känna er bekväma och avslappnade framför kameran. Ni skall kunna få njuta av er dag och inte bekymra er över fotograferandet.

Våra paket på heldagsfotografering med två fotografer börjar vid 1599€.