Dokumentaarinen häävalokuvaus

Emmi ja Ville ovat kaksi intohimoista taiteilijaa jotka nauttivat valokuvauksesta ja häistä. Olemme ammattivalokuvaajia ja sielun ystäviä. Yhdessä olemme kuvanneet häitä ympäri Suomen. Meille on erittäin tärkeää että sinä saat elämääsi kauniit ja henkilökohtaiset häävalokuvat. Nämä kuvat tulevat nimittäin seuraamaan teitä elämänne läpi vaikka talot ja autot vaihtuvat. Häävalokuvanne muistuttaa teitä lupauksistanne ja toivottavasti innostaa teitä myös liittonne vaativissa vaiheissa. Elämänne syksyllä ne ovat vieläkin tärkeimpiä elämänne kuvia. Tahdomme teidän samaistuvan, rakastuvan ja ihastuvan näihin kuviin ja siihen toiseen henkilöön näissä kuvissa.

Tämän vuoksi me tarjoamme teille kokopäiväistä dokumentaatiota kahden ammattivalokuvaajan voimin. Me tahdomme olla mukana aamupäivällä kesken hermoilun ja valmistelujen. Me tahdomme ikuistaa teidän kauniin ja tärkeän seremonian. Me tahdomme todistaa teidän juhlan ja ikuistaa vieraiden hienot moovsit tanssilattialla. Tämän kaiken keskellä tahdomme myöskin kertoa teidän kahden omaa tarinaa. Tahdomme auttaa teitä olemaan oma itsenne kuvissanne rauhallisessa ja luontevassa portrettisessioissa hääpäivänä tai sen ulkopuolella.

Me asumme tällä hetkellä Kokkolassa ja meidän työalueena on koko Eurooppa. Useimmiten matkustamme häihin (matkustaminen on meidän lempipuuhaa!) ja olemme tottuneet valokuvaamaan ympäri Suomea. Kaksi valokuvaajaa, kaksi perspektiiviä ja yksi, yhteinen visio ovat meidän vahvuuksia. Olemme koko päivän mukana kertomassa tarinanne herkkiä hetkiä sekä tärkeitä yksityiskohtia. Tahdomme kanssanne luoda jotain kaunista ja todella arvokasta. Tahdomme teidän saavan visuaalisen perinnön joka rikastaa perhettänne läpi elämän ja seuraavien sukupolvien. Tarjoamme siksi korkealuokkaisia, käsin tehtyjä valokuva albumeja. Tahdomme teidän perheenne ja ystävänne näkevän teidät ja itsensä päivänänne, ja siksi me tarjoamme modernin verkkogallerian teidän ja vieraanne käyttöön. Tahdomme teidän nauttivan päivästänne ja olla aivan huoletta kuvien suhteen läpi koko matkanne hääpäivään ja sitä seuraavaan yhteiseen elämään.

Paikalliset kokopäiväkuvaukset kahdella valokuvaajalla alkaa hintaan 1599€.