Sommar 2019 Special

Valokuvaaja Kokkola 2019 bröllopsfotograf Karleby Kavilo Photography
 

Det kan vara stressigt att hitta bröllopsfotograf i sista minuten. Vi fixar det!

Ha en skön bröllopsdag, få minnen för livet och återupplev dagen genom att se er själva i vackra och tidlösa bilder med högt kvalitet.

Boka bröllopsfotograf nu och få en lyxig Memory Box eller skräddarsydd Mobil App på köpet!

Memeory Box USB Minne

Kavilo Photography Teamet

Kavilo Photography teamet är passionerade fotografer och vänner. Vi vill att ni skall få ett ljuvligt visuellt arv att försköna er vardag med under hela ert liv. Bröllopsbilder följer med familjen genom alla livsskeden. Vackra bilder från er dag är en ständig påminnelse om löftet att älska och tjäna varandra. De lever vidare på väggar, i plånböcker och album fastän hus och bilar byts ut. Ni är på väg att investera i en viktig del av ert livslånga arv. Vi vill kunna hjälpa er berätta er berättelse för er och för generationer som kommer.

Fotograf Karleby Österbotten Tullpackhuset Kokkola Kavilo Photography

Det vi erbjuder är heldagsdokumentering av ert bröllop. Vi vill vara med från början av dagen mitt i alla pirriga förberedelser. Vi vill vara med er under er vackra och betydelsefulla ceremoni. Vi vill vara med då era gäster njuter av den fest ni förberett. Vi vill även att ni skall få en stund då ni två får vara tillsammans för att njuta av tvåsamheten under en porträttsession under eller före er stora dag. Vi vill berätta hela berättelsen (också de delar som annars glöms bort med tiden). Låt oss fånga skönheten, atmosfären och de dyrbara ögonblicken under er stora dag.

Vasa bröllopsfotograf Kavilo Photography

Vi är finländska bröllopsfotografer baserade i Karleby, Finland. Vi njuter av att att resa och reser till största delen för våra bröllop. Vi vill dela dagen med er och bistå med vår expertis. Vi förväntar oss att ni vill ha någonting vackert att minnas från er stora dag och skapa något betydelsefullt tillsammans med oss. Vi vill göra allt vi kan för att ni ska känna er bekväma och avslappnade framför kameran. Ni skall kunna få njuta av er dag och inte bekymra er över fotograferandet.

Brudpar i Karlebyregionen under sommaren 2019, med priser från 1400€ uppåt.

Ta kontakt nu och få en Memory Box och Mobil App på köpet vid bokning av heldagsfotografering. Få en Mobil App vid bokning av halvdagsfotografering.

För mera bilder kolla in vår blog.

Vad våra tidigare par sagt om oss

"Alltså WOW! Vilken stämning! Vi är helt mållösa. Och ni är alldeles underbara. Bilderna är otroligt fina, vi kunde inte vara lyckligare! Jag känner verkligen att orden inte räcker till :) Ni är helt klart de bästa fotograferna jag någonsin stött på. Ni lyckas fånga alla vackra, små ögonblick och det kändes nästan magiskt att kolla igenom bilderna. Vi kommer att ha stor glädje av bilderna en lång tid framöver :)" - Malin & Janne

"Vi har skickat bildspelet till familjen och fått härlig respons. Alla började gråta (glädjetårar!) och sade att stämningen är underbar. Ni är nog fantastiskt bra fotografer!" - Sofia & Johan

“Ni fungerar bra som team och det kändes lätt att bli fotograferad. Våra önskemål togs på allvar och ni tänkte på allt så att vi inte behövde stressa över nåt. Speciellt vädret gjorde oss nervösa på bröllopsdagen så det var betydelsefullt att ni tog det med ro och tänkte ut b- och c-planer. Bilderna redigerades snabbt, till vår glädje. Emmis lugna/trygga/observanta närvaro kompletterad av Villes engagerande/bossiga/proffsiga sätt passade oss perfekt. Vi kommer att rekommendera er varmt.” - Carolin & Marco

“Vi har fått alldeles fantastiska bilder från vår stora dag! Fotograferna är skickliga, flexibla och superlätta att samarbeta med. För oss, som inte helt är bekväma i en fotograferingssituation, var valet av fotografer helt perfekt! De fick oss att känna oss avslappnade och lugna och fångade intima ögonblick som vi med glädje ser tillbaka på. De var närvarande (både fysiskt och psykiskt) under hela vår dag och var så glada och vänliga hela tiden. Alla våra gäster har prisat hur lugna, snälla och vänliga de var och hur smidigt de smälte in i festpubliken. Vi kände oss trygga och lyckliga under hela dagen och har helt fantastiska minnen att se tillbaka på! - Jennifer & Lennart”